19 Haziran 2012 Salı

Pilav 2012 de mutluyduk ...

2012 pilavı için saat 05 te kalkıp Bursa Otogarına arabamı bırakarak 06 otobüsü ile İstanbul'a gittim ; önbahçede hazırlıklar yeni başlamışken 103den arkadaşım Sinan Orallı'ya rastladım fotograf çektirdik . 50. yıllarını kutlıyacak ağabeyler Tevfik Fikret salonuna çıkınca oda peşlerinden gitti . Baktım bu yılki süper şampiyonluk kupası geldi , bir sürü resim çektirmek için orta giriş kapısına gittim . Ben resim çektirirken lakapdaşım 103den Asım Yazıcıoğlu oğlu ile hazırlık yaparken pozun içersine girmişler .

Bu kupayla çok övünüyoruz . Başkan Ünal Aysal ve Takımın başına geçen Fatih Terim iyi bir birliktelik oluşturarak yeni bir futbol takımıyla başarıyı yakaladılar . Baskette ise tüm beklentilerimiz gitti ...
Bekleşirken 40. yıllarını kutlıyan 104lü arkadaşlarımı aradım onları ararken 101 ve 102 devrelerinin fotograflarını çektim .













1878de öldürülen Mehmet'in ikiz oğlu Osman'ın soyundan gelen ben Ümit Özmerdiven yine Mehmet'in ikiz oğlu Ahmet'in soyundan gelen Ali Sinan Varlık'la pilavda buluştuk . Kardeşim Ali Sinan her pilavda gelir beni arar bulur . Ali Sinan mektebe ilkokuldan başlıyanlardan , 108 devresi ile mezun oldu . Tesadüf aynı yıl mektebe başlamışız . Pilava oğlu Ali Can ile katıldı.
Beraber sohbet edip bu anı görüntületirken yanımızda bir şamata koptu . 101den ağabeyim Mehmet Taylan kupa kaldıranların önünde yerini almıştı hemen bir poz çektim .
Mehmet Ağabey benden iki yaş büyük ama mektebi bitiren oğlu Ali'den kocaman iki toruna sahip .

Bu arada tanıdık kardeşlerimle sohbet ederken bizide karelere soktular . Annemi ziyarete gitmek için hazırlık yaparken beklediklerim nihayet geldiler ... 25. yılını kutlıyan matematik öğretmenliğini yaptığım 119. devreden teyzemin damadı Mustafa Özdemir eşi yeğenim Zeynep Gülay oğlu Eren Tuna ile buluştum . Kızan yorulup uyuduğu için yerlerinden kıpırdamamışlar .